Verhuur en Catering

Compleet tot in de puntjes verzorgd

Oogstfeest

Oogst - feest 2016

2016-05-12

Het Zuidwoldiger Asperge Oogstfeest 2016

We organiseren alweer het 3e Asperge Oogstfeest!

Als actie op de overweldigende reacties en groot succes van het eerste asperge oogstfeest georganiseerd door Zakenclub Plein Zuid, wordt er nu het eerste Zuidwoldiger Asperge Oogstfeest georganiseerd voor iedereen die kennis wil maken met dit unieke prachtige product, het witte goud, - de asperge! U krijgt een compleet verzorgde avond die tot in de puntjes is geregeld. Schuift u ook gezellig aan?

 

 

 

We hebben een mooi, culinair en verrassend Aspergemenu voor u in petto dit jaar met de samen werking van: De Groene Lantaarn, Hotel - Restaurant Buiten Herberg Ter Linde, Het huis met de duivengaten, Molenmeester  etc etc....

U wordt ontvangen met een lekker hapje en een mooi glas wijn op deze bijzondere locatie. Deze locatie is volledig sfeervol ingericht en u krijgt de unieke mogelijkheid zelf uw eigen asperge te steken op het land.
Om aansluitend te gaan genieten van het Aspergediner met heerlijke wijnen.
Deze avond vindt plaats op donderdag 12 mei van 17.30 uur – 00.00 uur bij Kwekerij Weiland, Burgemeester Tonckensstraat 64, 7921 KE Zuidwolde.

Direct reserveren:
Vanaf vandaag kunt u dan ook reserveren via onze facebook pagina Asperge oogstfeest of een mailtje sturen naar: aspergeoogstfeest@gmail.com Schrijf u alvast in, want we hebben een beperkt aantal plaatsen.

 

Voorwaarden:
Omdat het Asperge oogstfeest een tijdelijk evenement is, vragen wij als 'entree' de menuprijs vooraf te betalen. Op deze manier is uw reservering definitief.
De menuprijs voor het diner van het Asperge oogstfeest bedraagt € 85,00 per persoon Dit is een all-in arrangement, inbegrepen: aperitief, diverse amuses, achtgangen aspergediner, speciaal wijnarrangement, water, bier, frisdrank.

 

Programma:
Het programma van deze avond is als volgt:
17.30 uur Inloop met ontvangst.
18.00 uur Zelf de mogelijkheid om te steken op het productieveld.
19.00 uur Aanvang diner.
00.00 uur Afsluiting.

 

Laat dit jaar uw culinaire hart sneller kloppen. Voorkom dat u echt iets hebt gemist als u niet bent geweest, dus laat u verrassen en reserveer.