Events

Bruiloft

De liefde wordt bezegeld, jullie gaan trouwen! Van harte gefeliciteerd. Wanneer de locaties vastliggen, de trouwkleding is uitgezocht en de gastenlijst grotendeels rond is, is het tijd om na te denken over de catering. Want een bruiloft gaat natuurlijk gepaard met lekker eten. Samen met u stellen wij graag een plan samen voor de catering die dag. Een Hollands feest of lieve een uitgebreid buffet? U bepaald!
Heeft u na de ceremonie liever een bruisend feest aan huis? Geen probleem, wij zorgen ervoor dat de uw huis of tuin wordt omgetoverd tot een waardige feestlocatie met alles erop en eraan.

Partycatering

Of u nu een mini festival of een verjaardagsfeest organiseert, bij ons bent u aan het juiste adres! Wij kunnen ‘bijna’ de hele organisatie van uw feest uit handen nemen. Het enige wat u hoeft te doen is het uitnodigen van de gasten. Dit betekent dat wij niet alleen de catering kunnen verzorgen, maar ook er ook voor zorgen dat de feestlocatie er tiptop uit komt te zien.

Walking dinner

Bij een walking dinner serveert u uw gasten kleine op elkaar afgestemde gerechtjes die zij gemakkelijk staand kunnen opeten. Ideaal voor beurzen, een borrel met collega’s, maar ook voor een feestje thuis. Op deze manier kunt nu lekker culinair en ontspannen genieten.
Bij een walking dinner heeft u keuze uit verschillende gerechtjes die u zelf kunt samenstellen. Wij houden rekening met de wensen en behoeftes zodat de catering aansluit bij het gezelschap. Bekijk hier meer informatie over walking dinner.

Jubileum

Elke mijlpaal is natuurlijk een feestje waard. De complete invulling van het feest kunnen wij voor onze rekening nemen. Van de Belt Verhuur & Catering heeft alles in huis om uw jubileum persoonlijk en uniek te maken. Van eenvoudige hapjes, barbecues en walking dinners tot de aankleding van de feestlocatie, zoals het verzorgen van stoelen, (sta)tafels, tap- en barmaterialen en tenten. In overleg met u zorgen wij ervoor dat het een jubileum wordt om niet te vergeten.

Open dagen

De culinaire invulling en feestelijke aankleding van een open dag is belangrijk voor de ervaring van bezoekers. Alles moet soepel verlopen. Daarom verzorgen wij uw open dag tot in de puntjes. Wij regelen de buffetmaterialen, warmhoud artikelen, verlichting, gaderobe, entree, stoelen, (sta)tafels en nog veel meer. Overal wordt aan gedacht.

Opening

De officiële opening van uw bedrijf is een mooie gelegenheid om diverse mensen, die een rol spelen binnen uw bedrijf, met elkaar te laten kennismaken. Wij kunnen uw bedrijfsopening invullen zoals u zelf wenst. Of het nu gaat om een groot spektakel of een bescheiden receptie, wij zorgen ervoor dat de gasten niks ontbreekt.

Personeelsfeest of relatie event

U organiseert een personeelsfeest en u bent nog op zoek naar een passende catering? Dan bent u bij ons aan het goede adres! De smaak van u en uw gasten staat bij ons centraal. Uw wensen vertalen wij in een passende catering. Naast de catering kunt u ook voor de gehele aankleding van het feest bij ons terecht. Het enige wat u hoeft te doen is genieten!

Tentfeest of dorpsfeest

Is het weer tijd om een groot feest te organiseren? Wij helpen u graag om een aantal zaken uit handen te nemen. Van de Belt Verhuur & Catering kan u als totaalleverancier van alle benodigde materialen en dranken een aantrekkelijke prijs bieden. Jaarlijks voorzien wij verschillende tent- en dorpsfeesten, zoals Club Vrijgezellig en het Schuurfeest Beunhazenteam. Wij zorgen voor de biertaps inclusief de aansluiting, andere dranken, koeling, gaderobe en sanitair. Uw feest wordt ongetwijfeld een succes

Private dining

Lekker uit eten gaan is natuurlijk heerlijk, maar bij sommige gelegenheden kan een intiemere setting passender zijn. Daarom bieden wij de mogelijkheid tot private dining. Met private dining kunt u genieten van verschillende hapjes en drankjes bij u thuis of op locatie. Onze chefkok Michiel komt bij u in de keuken voor een private dining die u en uw gasten niet snel zullen vergeten. 

Uitvaartcatering

Een mooi leven heeft recht op een waardig en persoonlijk afscheid. Een afscheid die zorg en aandacht verdient. Een goed afscheid geeft nabestaanden troost en kracht. Wij kunnen u hierbij ondersteunen. Wij zorgen ervoor dat zowel de aankleding als de catering geheel naar wens wordt opgeleverd.